Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: «Νομίζαμε ότι είναι κούκλα. Όμως το μυρίζαμε...»

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες της δολοφονίας της βιολόγου, στην Κρήτη.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: «Νομίζαμε ότι είναι κούκλα. Όμως το μυρίζαμε...»

Ο δράστης θυμίζουμε πως κατηγορείται για οπλοκατοχή, βιασμό και ανθρωποκτονία.

Στον νεαρό άνδρα δόθηκε η προθεσμία από την ανακρίτρια να απολογηθεί για τα εγκλήματα του την Παρασκευή.

Η ολονύκτια ανάκριση που «λύγισε» τον 27χρονο

Μετά από πολύ πίεση των αστυνομικών που διήρκεσε όλο το βράδυ, ο νεαρός άνδρας ομολόγησε, ενώ σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί διέπραξε τον φόνο, απάντησε:«Όποιος και να βρισκόταν μπροστά μου, θα έκανα το ίδιο».

Ο 27χρονος, γιος ιερέα και πατέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων , ώστε να δώσει αίμα και υλικό DNA, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η κατηγορία περί βιασμού της άτυχης γυναίκας.

Ακόμα, ο δολοφόνος φέρεται πως ομολόγησε στην ίδια την σύζυγο του, ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος της άτυχης Αμερικανίδας, με διάφορα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η μητέρα των δύο παιδιών του δράστη είναι κλεισμένη σπίτι της σε κατάσταση σοκ.

Τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητο!

Λεπτομέρειες του εγκλήματος αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα, το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου είχε προγραμματίσει τον καθιερωμένο της περίπατο

Από το ίδιο σημείο που περνούσε η βιολόγος, περνούσε ο 27χρονος, αγρότης στο επάγγελμα. Ενώ παραδέχτηκε στις αρχές πως στόχος του ήταν η σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας, προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Εφόσον λοιπόν την χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητο του για να την ακινητοποιήσει, την μετέφερε στο πολυβολείο του Μάλεμε, όπου και την βίασε. Μόλις τελείωσε, πέταξε την αναίσθητη γυναίκα από το άνοιγμα της σπηλιάς, το οποίο βρίσκεται σε αρκετά μεγάλο ύψος.

Έπειτα, όπως ομολογεί ο νεαρός δράστης, ασχολήθηκε σχολαστικά με τον καθαρισμό του πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Προσπάθησε να εξαφανίσει όλα τα ίχνη που θα οδηγούσαν τις αρχές σε αυτόν. Παρόλα αυτά, εντοπίστηκαν ίχνη από λάστιχα αυτοκινήτου καθώς και ίχνη αίματος στο σημείο που βρέθηκε η σωρός της άτυχης γυναίκας, τα οποία οδήγησαν τελικά στον 27χρονο.