Συνελήφθη 27χρονος αγρότης για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου Σουζάν Ίτον στα Χανιά

Ένας 27χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου Σουζάν Ίτον στα Χανιά. 

Συνελήφθη 27χρονος αγρότης για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου Σουζάν Ίτον στα Χανιά

Συνελήφθη σήμερα (15/7) ένας αγρότης 27 χρονών κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον. Η 60χρονη είχε εντοπιστεί νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μέσα σε σπηλιά, στο Μάλεμε Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr πρόκειται για έναν νεαρό αγρότη, 27 ετών, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, μένει σε περιοχή της Κισάμου και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Ο δράστης, προσπάθησε με κάθε τρόπο να καλύψει τα ίχνη του, φαίνεται όμως, ότι υπέπεσε σε λάθος που αποδείχτηκε μοιραίο και οδήγησε τελικά τις αστυνομικές αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου βρέθηκαν στην περιοχή που είχε μεταφερθεί, τοποθετηθεί και θαφτεί η σορός της 60χρονης.

Οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να σκιαγραφούν, μετά τη συλλογή στοιχείων της δολοφονίας το προφίλ του δράστη. Τα συνδύασαν με τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος κι οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του δράστη.

Η Ίτον είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιουλίου. Η σορός της εντοπίστηκε στις 9 Ιουλίου, έπειτα από πρωτοφανή κινητοποίηση τόσο των τοπικών αρχών, όσο και εθελοντών, εντός και εκτός Ελλάδας, με το θέμα της εξαφάνισης και του εντοπισμού της σορού της να απασχολεί και μεγάλα διεθνή πρακτορεία.