Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη Βουλή - Ποιοι μένουν εκτός

Δείτε ποιοι δημοσιογράφοι εκλέχθηκαν στις βουλευτικές εκλογές 2019 και ποιοι έμειναν εκτός Βουλής.

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη Βουλή - Ποιοι μένουν εκτός

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην χθεσινή (7/7) εκλογική αναμέτρηση, οι οποίοι διεκδίκησαν την ψήφο του ελληνικού λαού και την είσοδό τους στη Βουλή. Ποιοι όμως τα κατάφεραν;

Στη Βουλή θα βρίσκεται στο Νότιο τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος με 16.460 σταυρούς εκλέγεται 7ος και βρίσκεται αρκετές χιλιάδες ψήφους πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο που μένει εκτός. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε υποψήφιος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να μένει εκτός.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκλέγεται βουλευτής στην Α’ Αθήνας με το κόμμα της ΝΔ, συγκεντρώνοντας 19.316 σταυρούς και είναι έκτος. Ο Μπογδάνος προηγείται κατά περισσότερους από 4.000 σταυρούς της Φωτεινής Πιπιλή, δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή, που δεν φαίνεται να επιστρέφει στη Βουλή.

Εκεί μπαίνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος μένει πίσω σε σταυρούς και τελικά δεν εκλέγεται.

Στην Β’ Πειραιά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος φαίνεται πως εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς και ακολουθεί ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θα ορκιστεί βουλευτής, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιλέξει την Β’ Πειραιά.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέχθηκε η Δώρα Αυγέρη (Β' Θεσσαλονίκης) και με την Ελληνική Λύση ο Αντώνης Μυλωνάκης (Ανατολική Αττική) και ο Κωνσταντίνος Χήτας (Β' Θεσσαλονίκης).