Άνδρας στη Βρετανία έκανε ηλιοθεραπεία στον κήπο του όταν... έπεσε δίπλα του ένα πτώμα! (pic)

Το νεκρό σώμα έπεσε από ένα αεροπλάνο που περνούσε πάνω από το σπίτι του Βρετανού και έσκασε με τέτοια δύναμη που άφησε ολόκληρη γούβα στο γρασίδι και αίματα στον φράχτη της αυλής.

Άνδρας στη Βρετανία έκανε ηλιοθεραπεία στον κήπο του όταν... έπεσε δίπλα του ένα πτώμα! (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», ένας μετανάστης βρήκε φριχτό θάνατο κατά τη διάρκεια προσγείωσης ενός αεροπλάνου της Kenya Airways πάνω από την περιοχή Chapman, του Λονδίνου.

Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει την διαδικασία προσγείωσης προς το αεροδρόμιο του Heathrow, όταν ο λαθρεπιβάτης έπεσε από τα 3.500 μέτρα και «προσγειώθηκε» στον κήπο ενός ανυποψίαστου Βρετανού που έκανε ηλιοθεραπεία σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που έπεσε το σώμα.

Ο άτυχος 20χρονος είχε καλέσει τους φίλους του στο σπίτι για να κάνουν ένα πάρτι και να γιορτάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και είχε βγει στην αυλή για να κάνει ηλιοθεραπεία. Οι περισσότεροι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και ο ίδιος είχε ψιλοκοιμηθεί όταν έγινε το συμβάν. Η τύχη ήταν με το μέρος τους αφού αν ήταν περισσότερα άτομα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, τότε σίγουρα θα υπήρχαν περισσότερα θύματα. Κανένας δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από μια τέτοια σύγκρουση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του επειδή κοιμόταν δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, απλά τρόμαξε από το θόρυβο. Το σώμα έπεσε με τέτοια δύναμη όπου έσπασε ένα τσιμεντένιο μονοπάτι της αυλής και έκανε μια τεράστια γούβα στο γκαζόν. «Το σώμα κυριολεκτικά προσγειώθηκε ένα μέτρο μακριά από αυτόν και εξαλείφθηκε. Ο φίλος μου ήταν πολύ αγχωμένος.»

Την μαρτυρία έρχεται να επιβεβαιώσει και ένας γείτονας του νεαρού Βρετανού ο οποίος υποστήριξε ότι άκουσε ένα μεγάλο "μπαμ" και πήγε στο παράθυρό του να δει τι συνέβη. «Αρχικά σκέφτηκα ότι θα ήταν κανένας άστεγος και κοιμόταν αφού φορούσε ρούχα. Έπειτα κοίταξα καλύτερα και είδα αίματα παντού γύρω του και στον φράχτη και το κεφάλι του δεν ήταν σε καλή κατάσταση.»

Ενώ ο αδερφός του ιδιοκτήτη μίλησε για την κατάσταση του 20χρονου «Ήταν πραγματικά τρομαγμένος. Κατά τύχη γλίτωσε, ο κήπος δεν είναι πολύ μεγάλος.» Παράλληλα, πρόσθεσε πως υπήρχαν πολύ περισσότερα από απλό αίμα. Το θέαμα ήταν αντιαισθητικό και ότι προκλήθηκε μεγάλη ζημιά και υλική και ψυχική.

Η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που η αστυνομία αρχικά δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει αν το πτώμα άνηκε σε άνδρα ή σε γυναίκα. Προσπαθούν ακόμα να τον βρουν την ταυτότητά του. Στο αεροπλάνο βρήκαν μια τσάντα, φαγητό και νερό.

Ακόμα είναι άγνωστο αν ο λαθρεπιβάτης ήταν ήδη νεκρός ή αν πέθανε κατά τη διάρκεια της πτώσης. Ωστόσο οι ειδικοί λένε πως μέσα στο αεροπλάνο δεν γίνεται να είχε επιβιώσει σχεδόν 9 ώρες χωρίς οξυγόνο και σε θερμοκρασία -60C.

Σύμφωνα με το αεροδρόμιο του Heathrow, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν μία φορά κάθε πέντε χρόνια.