Συγκρατημένος δήλωσε ο Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από όσα άκουσε στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ, Κυριάκο Μητσοτάκη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Συγκρατημένος δήλωσε ο Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη

Η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη είχε διάρκεια 45 λεπτα. Το θέμα της ήταν το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η βούληση της Νέας Δημοκρατίας για κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού (στο χώρο που είχε προβλεφθεί για τη Διπλή Ανάπλαση).

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας ανέφεραν πως ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη στήριξή του στο πρότζεκτ: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΔ με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος του έθεσε το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του» έλεγε η ενημέρωση.

Γιαννακόπουλος: «Έχουμε καεί από το Athens Alive»

Μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο».

Και συνέχισε: «Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές».

Ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν ταυτόχρονα και επιφυλακτικός: «Προσπαθώ να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το "Athens Alive" και άλλες περιπτώσεις, είμαι υπερβολικά συγκρατημένος»

Και συνέντευξη Τύπου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως την Παρασκευή (28/06) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Την Παρασκευή 28/6 στις 11.00π.μ. στην Αίθουσα Τύπου Α’ του Ολυμπιακού Σταδίου (στο γήπεδο ποδοσφαίρου) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης για τον Παναθηναϊκό.