Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά και τους γύρω δήμους

Σε ποιους δρόμους θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά και τους γύρω δήμους

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ανακοινωθεί για σήμερα στον Πειραιά και στους Δήμους Περάματος, Αγ. Ιωάννη Ρέντη – Νίκαιας και Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως να οπλιστούν με υπομονή πρέπει σήμερα οι οδηγοί που θα κινηθούν στον Πειραιά και τους γύρω δήμους.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης πρασίνου όπως και χθες, έτσι και σήμερα 24-06-2019 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Πειραιώς, Περάματος, Αγ. Ιωάννη Ρέντη – Νίκαιας και Κερατσινίου – Δραπετσώνας, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ως εξής:

  • Λ. Δημοκρατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως την είσοδο των εκδοτηρίων Περάματος, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 20.00΄.
  • Λ. Σαλαμίνας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη, κατά τις ώρες 07.30 έως 20.00΄.
  • Λ. Π. Ράλλη, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Θηβών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού, κατά τις ώρες 07.30 έως 20.00΄.
  • Ακτή Ηετιώνεια, από το ύψος της συμβολής της με την Ακτή Κονδύλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη, κατά τις ώρες 09.00΄ έως 19.00΄.
  • Ακτή Κονδύλη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κέκρωπος – Πλ. Αγ. Διονυσίου έως το ύψος της συμβολής της με την Ακτή Καλλιμασιώτη, κατά τις ώρες 09.00΄ έως 19.00΄.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.