To μήνυμα Μαρινάκη για τη δημαρχία στον Πειραιά (vid)

Ενωτικός εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τη νίκη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

To μήνυμα Μαρινάκη για τη δημαρχία στον Πειραιά (vid)

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» επικράτησε στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και ο Γιάννης Μώραλης θα είναι ο Δήμαρχος για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη εμφανίστηκε ενωτικός.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι για μια μεγάλη νίκη, για μία νίκη όλων των Πειραιωτών, για έναν Πειραιά – Νικητή για ένα Πειραιά που θα μας κάνει όλους περήφανους», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνεχίζοντας τόνισε: «Έχουν περάσει 5 χρόνια και η δημοτική αρχή έχει μάθει περισσότερα». Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως στον Πειραιά δεν υπάρχουν ηττημένοι και πως ο συνδυασμός θέλει όλους τους Πειραιώτες στο πλευρό του.

«Δεν υπάρχουν λίγοι και πολλοί. Υπάρχει ο Πειραιάς – Νικητής για όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Για την πολύ μεγάλη αγάπη που εισπράξαμε σε όλους τους δρόμους του Πειραιά. Να είστε βέβαιοι πως θα είμαι δίπλα σας, ότι τα επόμενα χρόνια θα περπατάμε όλοι μαζί σε έναν διαφορετικό Πειραιά, όπως αρμόζει σε όλα τα παιδιά του Πειραιά», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του αφιέρωσε το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά».