Καλαμάρι Μυκόνου: Η απάντηση για τον λογαριασμό 836 ευρώ

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τον λογαριασμό των 836 ευρώ, έδωσε εξηγήσεις για τις κατηγορίες που δέχτηκε από τον τουρίστα για το κόστος της παραγγελίας του.

Καλαμάρι Μυκόνου: Η απάντηση για τον λογαριασμό 836 ευρώ

Ο σάλος συνεχίζεται στη Μύκονο με τον λογαριασμό που κλήθηκαν να πληρώσουν Αμερικανοί τουρίστες σε ένα εστιατόριο στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να πληρώσουν 836 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου απάντησε στο OPEN TV.

«Ήταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο υποψήφιος δήμαρχος του νησιού των ανέμων Χρήστος Βερώνης κράτησε αποστάσεις από τέτοιου είδους πρακτικές. «Η Μύκονος είναι το καλύτερο νησί στον κόσμο. Δεν επιτρέπεται επαγγελματίες να κάνουν τέτοια πράγματα. εφόσον αυτά είναι ακριβή όπως ακούστηκαν» τόνισε. Να σημειωθεί ότι σε ειδική πλατφόρμα αξιολόγησης η βαθμολογία του συγκεκριμένου καταστήματος είναι πολύ υψηλή παρά τις τσουχτερές τιμές.