Πατέρας γνωστού ηθοποιού αυτός που εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία (vid)

Πατέρας γνωστού ηθοποιού είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία.

 

Πατέρας γνωστού ηθοποιού αυτός που εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία (vid)

Πατέρας γνωστού ηθοποιού, με συμμέτοχες σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία.

Σύμφωνα με το Star ο γνωστός ηθοποιός, προσπαθούσε πολλά χρόνια να κρατήσει μυστικό το δράμα που βίωνε στην οικογένεια του. Ο ίδιος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star για τον εφιάλτη που βίωναν μέσα στην οικογένεια από την ηλικία των πέντε ετών.

«Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς… Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα το 2011. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δε γινόταν. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στην κατάθεσή του στις αρχές περιέγραψε τα βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια του ίδιου του πατέρα. «Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα, με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν» αποκάλυψε στους αστυνομικούς.

Ο ηθοποιός έβλεπε τις νοσηρές επισκέψεις του γείτονα στην αδερφή του. Προσπάθησε να τη γλιτώσει όπως και τα αδέρφια του. Έφυγε από τη Λαμία άλλαξε το όνομα του και πολύ γρήγορα με το ταλέντο του έγινε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ελάχιστοι γνωρίζουν το δράμα που βίωνε. Την αγωνία του αν τα αδέρφια του είναι καλά.

Ήξερε ότι μόνο με έναν τρόπο μπορούσε να τους σώσει. Να καταγγείλει τον πατέρα του στην αστυνομία. Ο ηθοποιός δήλωσε στο Star, ότι νιώθει ανακούφιση που ο πατέρας του μπήκε στη φυλακή.Πηγή: star.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας