Β. Μαρινάκης: Εδώ είναι Πειραιάς και το λιμάνι είναι βαθύ! (vid)

Οι δρόμοι της θρυλικής Τρούμπας γέμισαν την Κυριακή (12/5), από χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης στο μεγάλο ανοιχτό πάρτι το οποίο ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2019». Το παρών έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Β. Μαρινάκης: Εδώ είναι Πειραιάς και το λιμάνι είναι βαθύ! (vid)

"Εδώ είναι Πειραιάς. Ξέρεις τι σημαίνει Πειραιάς. Οτι το λιμάνι είναι βαθύ. Και είμαστε πάντα νικητές. Για το καλό του Πειραιά. Για τα παιδιά του Πειραιά", είπε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Το Street Party είναι θεσμός πλέον για την πόλη του Πειραιά. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και προσελκύει νέους και ανθρώπους κάθε ηλικίας από ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Πρόκειται για μια διοργάνωση που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια και αναβάθμισε την περιοχή της Τρούμπας, αφού δημιουργήθηκε ένας νέος πόλος έλξης και προορισμός για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου.

Οι δρόμοι και τα στενά της θρυλικής περιοχής του Πειραιά, που ενέπνευσε τους δημιουργούς του Ελληνικού Κινηματογράφου, γέμισαν ασφυκτικά, σε μια πρωτότυπη ανοιχτή Πειραιώτικη γιορτή, με τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής, η οποία έχει αναβαθμιστεί και εξελίσσεται σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της πόλης και της Αττικής γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Το Street Party στην Τρούμπα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις που εντάσσονται στον εορτασμό των Ημερών Θάλασσας, αφού κάθε χρόνο συμμετέχουν χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες από ολόκληρη την Αττική. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής της Τρούμπας με την ανάπλασή της, αλλά και την προβολή της που έχει ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε πόλο έλξης και σημείο αναφοράς, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την τοπική οικονομία, καθώς έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή αυτή, περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε για να γίνει ο Πειραιάς προορισμός».

Πηγή: peiraiasnews.gr