Φρίκη στην Κύπρο - Στη βαλίτσα η σορός της 8χρονης Έλενας

Τη σορό της 8χρονης Έλενας, κόρης της 36χρονης Λίβιας από τη Ρουμανία εντόπισαν σε ακόμα μια βαλίτσα οι πυροσβέστες..

Φρίκη στην Κύπρο - Στη βαλίτσα η σορός της 8χρονης Έλενας

Μόνο φρίκη προκαλούν τα μυστικά που αποκαλύπτονται στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης όπου ο Ορέστης έριχνε τα θύματά του. Την Κυριακή ανασύρθηκε ακόμα μια βαλίτσα από τα θολά νερά και όπως έδειξε η αυτοψία από το μέγεθος των οστών φαίνεται να περιείχε τη σορό της 8χρονης Έλενας, κόρης της 36χρονης Λίβιας από τη Ρουμανία.

Μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί από τον Νίκο Μεταξά τον Οκτώβριο του 2016. Ο αδίστακτος δολοφόνος τοποθέτησε τα πτώματα τους σε βαλίτσες και προσπάθησε να τα εξαφανίσει για πάντα στα θολά νερά της Κόκκινης Λίμνης. Η Πυροσβεστική και οι ιδιώτες που συμμετέχουν στις έρευνες αναζητούν ακόμα τα πτώματα της 6χρονης Σιέρα και της 28χρονης Μαρικάρ.

Η Αστυνομία ανέφερε πως εναντίον του υπήρξε και καταγγελία για βιασμό που διέπραξε το 2017. Το θύμα κατήγγειλε ότι την ώρα του βιασμού την βιντεοσκοπούσε, ενώ για το συμβάν είχε ενημερωθεί και η πρώην σύζυγος του 35χρονου ιλάρχου.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί οι σοροί πέντε θυμάτων, τα οποία είναι η Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα, η οκτάχρονη κορούλα της Έλενα Ναταλία, η Μαρί Ρόους, η Κάτχα Ανού και η Αριάν Παλάνας Λοζάνο.

Πηγή: newsit