Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο ΚΑΤ

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου (2/3) ένας άνδρας στο ΚΑΤ έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στους χώρους του νοσοκομείου.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο ΚΑΤ

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχτηκε στις 10:08 το πρωί κλήση για καπνούς που έβγαιναν από δωμάτιο στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου.
Οι δυνάμεις που έφτασαν εκεί, ωστόσο, είπαν ότι δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή εστία φωτιάς και αποχώρησαν. Ο άντρας εντοπίστηκε αργότερα νεκρός εντός του δωματίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, «το Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Πηγή: topontiki