Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η στιγμή της ανάφλεξης στην ταβέρνα «Διόνυσος» στην Καλαμάτα

Η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε ταβέρνα της Καλαμάτας και είχε τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η στιγμή της ανάφλεξης στην ταβέρνα «Διόνυσος» στην Καλαμάτα

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά ανάφλεξη στην ταβέρνα «Διόνυσος» και όπως θα δείτε το μαγαζί έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε άμεσα να εισβάλει στο χώρο με κίνδυνο της ζωής του προκειμένου να βοηθήσει το προσωπικό να αποδράσει από το φλεγόμενο κτίριο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα ήταν και η γυναίκα του η οποία έχασε τη ζωή της μαζί με δύο ακόμα εργαζόμενους.

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος μένει πάνω από την ταβέρνα, τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης ήταν σοκαρισμένος από το συμβάν και προσπάθησε τρεις φορές να μπει στο κτίριο, ωστόσο τον συγκράτησαν οι περαστικοί αφού θα κινδύνευε και η δική τουζ ζωή.

Τότε ξεκίνησε να χτυπάει τους τοίχους με μια βαριοπούλα που είχε βρει σε διπλανό μαγαζί, προκειμένου να δημιουργήσει δρόμο διαφυγής για τους εγκλωβισμένους. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε κι έτσι οι τρεις άνθρωποι έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους...