Ληστεία στα ΕΛΤΑ Καλαβρύτων: Βγήκαν τα καλάσνικοφ για μόλις ...1.000 ευρώ
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Στιγμές πανικού έζησαν υπάλληλοι και πελάτες των ΕΛΤΑ Καλαβρύτων Δάφνης το πρωί της Τρίτης (27/05) όταν δύο ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν στο υποκατάστημα πυροβολώντας στον αέρα.
Οι δύο δράστες κρατώντας καλάσνικοφ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, απείλησαν τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα καταφέρνοντας να αρπάξουν το ποσό μόλις των χιλίων ευρώ.
Ολυμπιακός: Λογικό να συζητηθεί η πώληση του Ορτέγκα
Και αυτό επειδή τα χρήματα που είχαν φτάσει λίγο νωρίτερα με χρηματαποστολή στο υποκατάστημα καθώς είναι ημέρα πληρωμής συντάξεων, είχε τοποθετηθεί σε «κρυφό» σημείο, αναφέρουν οι πληροφορίες.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με μάρτυρες σήμερα το πρωί δύο άνδρες κρατώντας όπλα και με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Δάφνης Καλαβρύτων.
Σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα συνέβησαν: «Ήμουν δίπλα, εδώ ακριβώς έχω το μαγαζί μου. Φωνάζει ένας κύριος “Ληστεία, ληστεία”. Αυτοί τον πήραν από κοντά τον άνθρωπο και φωνάζει ο χρηματοαποστολέας λέει “όχι”. Με το που πάω να βγω και εγώ έξω μου βγάζουν και εμένα το καλάσνικοφ», ανέφερε αρχικά.
«Μου λέει “πίσω”. Αυτοί φορούσαν και μάσκα, ήταν δύο άνθρωποι. Ο ένας φορούσε μαντήλι και ο άλλος μάσκα και φύγανε. Επειδή ήταν εκεί η κόρη μου φοβήθηκε και έπεσε κάτω. Κάτι πήρανε, αυτά που είχε μπροστά όχι αυτά που ήταν πίσω. Δεν τραυματίστηκε κανένας, στον αέρα ρίξανε», πρόσθεσε.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπάλληλος του καταστήματος είχε τοποθετήσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σε «κρυφό» σημείο, γεγονός που περιόρισε τα λάφυρα των ληστών, που φέρονται να μην κατάφεραν να πάρουν περισσότερα από χίλια ευρώ.
Η γυναίκα, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τους δράστες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει καταφέρει ακόμη να δώσει σαφείς καταθέσεις στους αστυνομικούς. Σε αρχικές δηλώσεις της, ανέφερε ότι «είδε όπλο», χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει αναφορές για πυροβολισμούς.
Οι δράστες σύμφωνα με το thebest φέρεται να διέφυγαν πεζοί από το σημείο, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για τον εντοπισμό τους.
Πηγή: CNN.gr