Νότια Γαλλία: Ομηρία σε εξέλιξη σε σούπερ μάρκετ - Πληροφορίες για νεκρούς

Ένας άνδρας εισέβαλε οπλισμένος στο σουπερμάρκετ και αμέσως μετά ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Νότια Γαλλία: Ομηρία σε εξέλιξη σε σούπερ μάρκετ - Πληροφορίες για νεκρούς

Σε εξέλιξη είναι μια υπόθεση ομηρείας σε σουπερμάρκετ της αλυσίδας Super U στην πόλη Τρεμπ, ανατολικά της Καρακασόν στη νότια Γαλλία.

Ένας άνδρας εισέβαλε οπλισμένος στο σουπερμάρκετ και αμέσως μετά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας δηλώνει πίστη στο ISIS, ενώ έχει πιάσει αρκετούς ομήρους.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά ενόπλου στην Καρκασόν τη στιγμή που έκανε τζόκινγκ με τρεις συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, ο δράστης τους ακολουθούσε και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν από αυτοπύς στον ώμο. Οι συνάδελφοί του του παρείχαν τις Α' Βοήθειες κι έπειτα τον μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για το ίδιο άτομο που μπήκε στο σουπερμάρκετ, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών με ανάρτησή του παρακαλεί να μη δημοσιευτούν πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

"Βοηθήστε μας! Μη διαδίδετε λαθεμένες πληροφορίες. Πριν ανακοίνωθούν νέες πληροφορίες στον εν λόγω λογαριασμό μη διαδίδετε φήμες" ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του το υπουργείο.

http://www.topontiki.gr/