Eπεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο- Αποκλεισμένο το Κέντρο (vid)

Αποκλεισμένο παραμένει το κέντρο της Αθήνας. Ολοκληρώθηκε η πορεία για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Eπεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο- Αποκλεισμένο το Κέντρο (vid)

Επεισόδια λαμβάνουν χώρα περιμετρικά του Πολυτεχνείου και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Ομάδες νεαρών επιτίθενται με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με χημικά και κρότου-λάμψης. Αποκλεισμένο παραμένει το κέντρο της Αθήνας. Ολοκληρώθηκε η πορεία για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ένταση έξω από τη ΓΑΔΑ
Μικρής κλίμακας ένταση σημειώθηκε έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.Ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με δυνάμεις των ΜΑΤ για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Η αστυνομία προχώρησε στη ρίψη βομβών κρότου λάμψης.

Η ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά.Επεισόδια λαμβάνουν χώρα τα τελευταία λεπτά στην περιοχή των Εξαρχείων. Ομάδες νεαρών πέταξαν πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών

Χημικά και μολότοφ στα Εξάρχεια
Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ομάδες νεαρών, προερχόμενες από την πλατεία Εξαρχείων και τον χώρο του Πολυτεχνείου, εκσφενδονίζουν πέτρες και μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με κρότου-λάμψης και χημικά.

Οι επιθέσεις πραγματοποιούνται κατά κύματα, με τους άνδρες των ΜΑΤ να τηρούν προς το παρόν, αμυντική στάση. Οκτώ προσαγωγές έγιναν μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της ΓΑΔΑ.

Σε Τοσίτσα, Τσαμαδού και Στουρνάρη λαμβάνουν χώρα, αυτή την ώρα, τα επεισόδια μεταξύ ομάδων νεαρών και ανδρών των ΜΑΤ.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια: