Οργή του αδερφού του Μιχάλη Κατσούρη: «Γιατί άφησαν ελεύθερους τους Κροάτες, δεν θα δικαστούν ποτέ!»

Ο ετεροθαλής αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή ξεσπά για τον επαναπατρισμό των Κροατών χουλιγκάνων που επέδραμαν στη Ν. Φιλαδέλφεια: «Γιατί τους άφησαν ελεύθερους, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δικαστούν ποτέ»

Οργή του αδερφού του Μιχάλη Κατσούρη: «Γιατί άφησαν ελεύθερους τους Κροάτες, δεν θα δικαστούν ποτέ!»

Επικριτικός αναφορικά με τον χειρισμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης σχετικά με τους χούλιγκαν, της Nτινάμο Ζάγκρεμπ, που επέδραμαν στη Ν. Φιλαδέλφεια. την αποφράδα 7η Αυγούστου ήταν ο ετεροθαλής αδερφός του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, Γιώργος Ζερβογιώργης, αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

Εκεί μίλησε για τα κρούσματα βίας στον αθλητισμό, τη δολοφονία του Μιχάλη, αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκε η ελληνική δικαιοσύνη την υπόθεση.

«Στην οπαδική βία βλέπω ότι δεν υπάρχει τιμωρία. Σπάνε, χτυπάνε, σκοτώνουν και για έναν μαγικό λόγο βγαίνουν όλοι έξω. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι εμείς περιμένουμε ακόμα το γιατί. Γιατί ήρθανε τόσα χιλιόμετρα αυτοί χωρίς να τους σταματήσουνε, έστω να κάνουνε κάτι... Το ξέρανε όλοι. Άλλο ένα γιατί; Γιατί τους αφήσαν ελεύθερους; Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δικαστούν ποτέ στην πραγματικότητα. Γιατί όταν θα γίνει το δικαστήριο δεν νομίζω να έρθουν, εκτός από τους δικηγόρους τους» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Όταν είδα τα βίντεο, δεν το πίστευα. Εγώ έβλεπα ένα στρατό με αυτοκίνητα, μετά κουκουλοφόρους στη Φιλαδέλφεια και στο μετρό. Ήταν αδιανόητο».

Σημειώνεται, ότι και οι 105 χούλιγκαν που είχαν προφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι, αφέθηκαν ελεύθεροι τον Δεκέμβριο.

Πρόκειται για 102 Κροάτες, δύο Έλληνες κι έναν κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής.

Οι δικαστικές αρχές έκαναν δεκτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι κατηγορούμενοι, επιβάλλοντας περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση εισόδου στη χώρα για να την παρακολούθηση αγώνων και καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.