Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Αποκαλυπτικές οι μαρτυρίες από τη στιγμή της φονικής επίθεσης (vid)

Μάρτυρες περιέγραψαν τη στιγμή της φονικής επίθεσης στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Αποκαλυπτικές οι μαρτυρίες από τη στιγμή της φονικής επίθεσης (vid)

Ένας 70χρονος Αιγύπτιος, πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα είναι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης σήμερα το πρωί στα γραφεία της εταιρείας. Όπως έγινε γνωστό, τέσσερις είναι οι νεκροί μεταξύ των οποίων, δύο άνδρες, μία γυναίκα και ο Αιγύπτιος δράστης είναι ο απολογισμός της ένοπλης επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, ο Αιγύπτιος που εντοπίστηκε στο υπόγειο του κτηρίου, έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Στο Ασκληπιείο της Βούλας μεταφέρονται τα ασθενοφόρα με τους τραυματίες και τους σορούς των άτυχων εργαζομένων για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα ενώ η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες τις αστυνομίας ώστε να βρεθεί κάποιο στοιχείο που να φανερώνει το κίνητρο του δολοφόνου.

Μάρτυρες που περιέγραψαν τη στιγμή της επίθεσης, αναφέρουν πώς ο δράστης τους ζητούσε να φύγουν. «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα άτομα», δήλωσαν εργαζόμενοι σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA.

«Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς. Πήγα στη σκάλα να δω τι γίνεται. Μου είπαν ότι είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί. Βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ. Ήξερα ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω εάν απολύθηκε», είπε άλλος εργαζόμενος της εταιρείας.

Πηγή: in.gr