Καλλιθέα: Ανήλικοι έστησαν ενέδρα σε 13χρονο

Μία παρέα ανηλίκων επιτέθηκε σ΄εναν 13χρονο μαθητή έξω από φροντιστήριο στην Καλλιθέα.

Καλλιθέα: Ανήλικοι έστησαν ενέδρα σε 13χρονο

Ακόμη ένα περιστατικό ακραίας παραβατικότητας ανηλίκων που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα, αυτή την φορά στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το απόγευμα της Παρασκευής (2/2), έξω από φροντιστήριο επί της οδού Λασκαρίδου, ένας 16χρονος με τρεις ακόμη άγνωστους ανήλικους δράστες, έστησαν καρτέρι σε έναν 13χρονο μαθητή και μόλις εκείνος βγήκε έξω, τον πλησίασε ο 16χρονος και του είπε να πάνε λίγο πιο κάτω σε μία γωνία για να μιλήσουν.

Ο 13χρονος αρνήθηκε και τότε ο 16χρονος γύρισε και του είπε: «Γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε». Το θύμα προσπάθησε τότε να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο για να καλέσει πιθανόν σε βοήθεια και ο ένας από τους δράστες προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια χωρίς να το καταφέρει. Το παιδί προσπάθησε να απομακρυνθεί και ο ένας από τους δράστες τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον στα ούλα, στα χείλη και στα ζυγωματικά.

Οι δράστες αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και το θύμα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Από τους αστυνομικούς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δραστών για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πηγή: news247.gr