Ακρίτα για Μπέο: «Εκδικάζεται η αγωγή μου για 100.000 ευρώ - Να κάνει τα κουμάντα του»

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την αγωγή της σε βάρος του δημάρχου του Βόλου

Ακρίτα για Μπέο: «Εκδικάζεται η αγωγή μου για 100.000 ευρώ - Να κάνει τα κουμάντα του»

Μέσω ανάρτησης στο Facebook η Έλενα Ακρίτα υπενθύμισε ότι σε λίγες ημέρες εκδικάζεται η αγωγή που υπέβαλε τον Οκτώβριο του 2023 με την οποία ζητά 100.000 ευρώ από τον Αχιλλέα Μπέο.

Στην ίδια ανάρτηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, έστειλε μήνυμα προς τον δήμαρχο Βόλου «να κάνει τα κουμάντα του» με αφορμή το γεγονός, ότι «ο Αχιλλέας Μπέος καταδικάστηκε για τη συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη και δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό των 11.919 ευρώ που επιδικάστηκε ως αποζημίωση».

Γιατί υπέβαλε αγωγή η Έλενα Ακρίτα

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου μετά τα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον περασμένο Οκτώβριο για την ίδια. Τότε ο δήμαρχος Βόλου είχε πει, μεταξύ άλλων, «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε». Ωστόσο η μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα ζει.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα ήρθε μέσω ανάρτησης στα social media. «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο».

Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έκανε και η μητέρα της δημοσιογράφου απευθυνόμενη στον Αχιλλέα Μπέο, γράφοντας: «Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο. Είμαι εδώ στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε, αν συμφωνεί και ο ύψιστος».

Πηγή: lifo.gr