Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τι ανέφερε για την κατάσταση της υγείας της.

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, επέστρεψε σπίτι της από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Παλάτι του Κένσινγκτον προσθέτοντας ότι η υγεία της γαλαζοαίματης σημειώνει “πρόοδο”.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα».

Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε μια προγραμματισμένη “εγχείρηση κοιλιάς” στην ιδιωτική κλινική London Clinic, στο κεντρικό Λονδίνο στις 17 Ιανουαρίου. Ακριβείς λεπτομέρειες της επέμβασης της Κέιτ Μίντλετον παραμένουν απόρρητες, όμως παρά τις εικασίες, το παλάτι βεβαιώνει ότι το πρόβλημα υγείας της Κέιτ δεν σχετίζεται με καρκίνο και πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν προγραμματισμένη και όχι επείγουσα. Ωστόσο, κρίνεται αρκετά σοβαρή, μια και η πριγκίπισσα παρέμεινε 12 μέρες στην ιδιωτική κλινική και η ανάρρωσή της θα διαρκέσει για αρκετούς μήνες.

Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Κάρολος υποβλήθηκε, την Παρασκευή (26/1), σε προγραμματισμένη θεραπεία για να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη. Όπως μετέδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο βασιλιάς επισκέφθηκε την 42χρονη πριγκίπισσα προτού υποβληθεί στην επέμβαση για τον προστάτη.