Ιωάννα Κολοβού: Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της - Ο Κασσελάκης δίνει το πατρικό του

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μαζί με την Ιωάννα Κολοβού έξω από το σπίτι της - Ο Στέφανος Κασσελάκης προσφέρει το πατρικό του 

Ιωάννα Κολοβού: Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της - Ο Κασσελάκης δίνει το πατρικό του

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού μετά την έξωσή της από αυτό.

Στα χέρια τους κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης στην Ιωάννα Κολοβού, η οποία βρισκόταν επίσης στο σημείο. Πολλά από τα πανό τα οποία κρατούσαν οι διαδηλωτές στη συγκέντρωση, έγραφαν «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», και απαιτούσαν να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες κατά της δημοσιογράφου.

Νωρίτερα σήμερα η Ιωάννα Κολοβού συνελήφθη και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη μετά τη μήνυση του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού της. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον πλειστηριασμό του, η δημοσιογράφος συνέχιζε να διαμένει σε αυτό και απομακρύνθηκε σήμερα, παρουσία ΜΑΤ και δικαστικού λειτουργού.

Το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι προσέφερε στην Ιωάννα Κολοβού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη εξέφρασε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της στο πατρικό του σπίτι μετά την έξωση που υπέστησαν στο σπίτι τους στο Ζωγράφου.