Μητσοτάκης: «Αύριο ανακοινώνονται νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας»

Αύριο θα ανακοινωθούν νέες πρωτοβουλίες για το θέμα της ακρίβειας, όπως έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

Μητσοτάκης: «Αύριο ανακοινώνονται νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας»

«Πρώτος στόχος μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», σχολίασε ο πρωθυπουργός για την εναρκτήρια ομιλία του και συνέχισε:

«Βαδίζουμε με οδηγό όσα μας εμπιστευθήκαν οι πολίτες. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να είμαστε αυστηροί κριτές της απόδοσης μας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες παραγωγής αποτελεσμάτων».



Αναφερόμενος στην ατζέντα του σημερινού υπουργικού συμβουλίου, σημείωσε ότι έρχονται σύγχρονα πολεοδομικά σχέδια σε όλη την επικράτεια και αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης.

«Θα μπορούμε με την τεχνολογία να εντοπίζουμε σε πραγματικό χρόνο οτιδήποτε αυθαίρετο χτίζεται στην ελληνική επικράτεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.



«Το οριστικό άνοιγμα στην νομιμότητα πρέπει να συνοδεύεται από το κλείσιμο κάθε δυνατότητας στην παρανομία» τόνισε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι αύριο ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο, ενώ σε λίγες ημέρες κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης.

Πηγή: cnn.gr