ΣΥΡΙΖΑ: Πρόσκληση Κασσελάκη για συνεδρίαση της Κ.Ο. στις Σπέτσες - Αντιδράσεις βουλευτών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να καλέσει τους βουλευτές του κόμματος σε συνεδρίαση, αλλά εκτός Αθηνών.

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόσκληση Κασσελάκη για συνεδρίαση της Κ.Ο. στις Σπέτσες - Αντιδράσεις βουλευτών

Τους κάλεσε να μεταβούν στις Σπέτσες το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου, με ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο απέστειλε η γραμματέας της ομάδας, Θοδώρα Τζάκρη.

Επισήμως το αντικείμενο της συνάντησης είναι «ο απολογισμός του έργου που έχει παραχθεί σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα και παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Η επιστολή που έστειλε η Θοδώρα Τζάκρη είναι η εξής:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων. Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα απαντώντας στο μήνυμα έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό το μέιλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;».

πηγή: cnn.gr