Χανιά: Τη Δευτέρα απολογείται ο γιος που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου πήρες ο 57χρονος άνδρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει με μαχαίρι τον 80χρονο πατέρα του, στο σπίτι του στα Χανιά της Κρήτης.

Χανιά: Τη Δευτέρα απολογείται ο γιος που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του

Ο 57χρονος παρολίγον πατροκτόνος, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Χανίων με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του 80χρόνου πατέρα του, λαμβάνοντας από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Δευτέρα.

Σε ότι αφορά τον ηλικιωμένο πατέρα. σύμφωνα με το flash news.gr εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων.

Έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς έφερε ανοιχτό τραύμα στον θώρακα, έχει εξέλθει της ΜΕΘ και φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως ο 80χρονος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο το πρωί της περασμένης Παρασκευής μέσα στο σπίτι του στη λεωφόρο Καζαντζάκη. Έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στο στήθος και ένα βαρύ τραύμα στον θώρακα, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και δύναμη της αστυνομίας που ερεύνησε τον χώρο και εντόπισε το μαχαίρι με το οποίο ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε τον ηλικιωμένο.

O 80χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι που έμενε στα Χανιά και για την απόπειρα δολοφονίας του, συνελήφθη ένας από τους γιους του…

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο 57χρονος γιος του 80χρονου Χανιώτη, που βρέθηκε χτυπημένος και μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στο Βαμβακόπουλο στα Χανιά την περασμένη Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου του 2023.

Σημειώνεται ότι οι αρχές από πολύ νωρίς στράφηκαν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ως το πιθανότερο σενάριο, προχωρώντας την Τρίτη 2/1 στην πρώτη προσαγωγή, ενώ την Τετάρτη 3/1 συνελήφθη ο 57χρονος γιος του ηλικιωμένου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας.

Τα κίνητρα της επίθεσης σε βάρος του 80χρονου διερευνώνται με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: cnn.gr