Θεσσαλονίκη: Μηδενικό ποσοστό αλκοόλ ο Νορβηγός

Οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον Νορβηγό είναι μηδενικό, ενώ εκείνος υποστηρίζει πως είχε πιεί πολύ και δεν καταλάβαινε τι έκανε σκοτώνοντας τον άτυχο αστυνομικό.

Θεσσαλονίκη: Μηδενικό ποσοστό αλκοόλ ο Νορβηγός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη από τον 44χρονο Νορβηγό δολοφόνο.

Ο Νορβηγός είχε υποστηρίξει πως είχε θολώσει και πως είχε πιει αρκετά με αποτέλεσμα να μην καταλάβει πως σκότωσε τον αστυνομικό στο μπαρ στη Θεσσαλονίκη και να τραυματίσει τον κουμπάρο του.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον Νορβηγό είναι μηδενικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο δράστης υποστήριζε πώς έχει πιει πολύ και δεν καταλάβαινε τι έκανε, μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε πιει μόνο δύο ποτήρια μπύρας.

Πάντως το αλκοόλ φέρεται να είναι δευτερεύον ζήτημα καθώς ο δικηγόρος του Νορβηγού θα ισχυριστεί ότι ο εντολέας του είναι ψυχικά ασθενής.

Πάντως στο σπίτι του δράστη στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν εντοπιστεί φάρμακα και ούτε στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν στοιχεία ότι ο 44χρονος αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα ή είχε καταναλώσει αλκοόλ.