Google: Ο Sin Boy ξεπέρασε τον Κασσελάκη στην αναζήτηση! Έκτος ο Σλούκας

Ο τράπερ Sin Boy το πρόσωπο που γκούγκλαραν περισσότερο οι Έλληνες το 2023.

Google: Ο Sin Boy ξεπέρασε τον Κασσελάκη στην αναζήτηση! Έκτος ο Σλούκας

«Προσγειώθηκε» σαν πολιτικός κομήτης στα μέρη μας, από το… πουθενά θα μπορούσε να πει κανείς, και μέσα σε πάρα πολύ μικρό διάστημα κατάφερε όχι μόνο να μπει δυνατά στη διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να υπερκεράσει, εν τέλει, το «εμπόδιο» της Έφης Αχτσιόγλου, κερδίζοντας τις εσωκομματικές εκλογές και διαδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο (γνωστός πια) πολιτικός ήταν το πρόσωπο εκείνο που για ένα δίμηνο σχεδόν μονοπωλούσε το ενδιαφέρον σύσσωμης της ελληνικής γνώμης και με δεδομένο πως ελάχιστοι γνώριζαν το παρελθόν του το γκουγκλάρισμα πήγε… σύννεφο.

Άρα, η νο1 θέση του πιο «γκουγκλαρισμένου» ατόμου στην Ελλάδα του ανήκει, σωστά; Λάθος!

Κι αυτό γιατί ο Sin Boy κατάφερε να κάνει δική του την άτυπη κορυφή.

Ο τράπερ με την (διαφημιστική, όπως αποδείχτηκε) αναγγελία του θανάτου του απασχόλησε όλους τους φαν του (και μη…), με αποτέλεσμα να ξεπεράσει ακόμα και τον Στέφανο Κασσελάκη, που ήρθε δεύτερος.

Τρίτος πιο δημοφιλής Έλληνας στην αναζήτηση της Google για το 2023 είναι ο Οδυσσέας Σταμούλης, πρώτα για τον θάνατο του 11χρονου γιου του από πνιγμό, τον Αύγουστο και μετά για την απώλεια της πρώην συζύγου του και ηθοποιού, Κάτιας Νικολαΐδου, λίγους μήνες μετά.

Ακολουθεί στην 4η θέση ο Αλέξης Γεωργούλης, που βρέθηκε στο επίκεντρο για τις κατηγορίες περί κακοποίησης και βιασμού. Το πέμπτο όνομα που αναζήτησαν στην Google είναι αυτό του νέου δημάρχου της Αθήνας, Χάρη Δούκα, ενώ έκτος ήταν ο Κώστας Σλούκας που μεταπήδησε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και έγινε… viral.

Πηγή: dailymedia.com.gr