Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ο Μπελέρης στην κηδεία της γιαγιάς του (vid)

Μόλις για 10 λεπτά επετράπη από την αλβανική αστυνομία στον Φρέντι Μπελέρη να παραστεί στην ταφή της γιαγιάς του - Τον κρατούσαν για ώρα μέσα σε κλούβα

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ο Μπελέρης στην κηδεία της γιαγιάς του (vid)

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντι Μπελέρης μεταφέρθηκε από τις αλβανικές Αρχές στο νεκροταφείο όπου γίνεται η κηδεία της γιαγιάς του.

Στον Φρέντι Μπελέρη που παραμένει κρατούμενος, χορηγήθηκε ολιγόωρη άδεια προκειμένου να παραστεί στην κηδεία.

Δεν τον άφησαν να πάει στην εκκλησία

Ωστόσο όπως αναφέρει το himara.gr δεν του επετράπη να βγει από την αστυνομική κλούβα στην εκκλησία όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα.

Τελικά τον άφησαν μόνο όταν το φέρετρο βγήκε από την εκκλησία και οδηγήθηκε μέσα στο νεκροταφείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε χειροκροτεί τον Φρέντι Μπελέρη μόλις βγαίνει από την αστυνομική κλούβα.

Νωρίτερα όπως αναφέρθηκε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέφεραν τον Φρέντι Μπελέρη στον χώρο του νεκροταφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά 18 κλούβες της αλβανικής αστυνομίας συνόδευαν τον Φρέντι Μπελέρη καθώς και 25 άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί επέτρεψαν μόλις 10 λεπτά στον Φρέντι Μπελέρη να παραμείνει στο νεκροταφείο και τον οδήγησαν και πάλι στην αστυνομική κλούβα παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής προς τις φυλακές του Φιέρι.

Υπενθυμίζεται ότι είχε δοθεί 6ωρη άδεια στον εκλεγμένο Δήμαρχο Χιμάρας ενώ δεν του επετράπη να πάει στο πατρικό του σπίτι όπου έμενε και πέθανε η γιαγιά του.

Πηγή: in.gr