Κατσαφάδος για επεισόδια στον Ρέντη: «Σε εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις»

Στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού από τα επεισόδια στον Ρέντη αναφέρθηκε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, ενώ προανήγγειλε ότι η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σύντομα σε συλλήψεις.

Κατσαφάδος για επεισόδια στον Ρέντη: «Σε εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις»

Νέες συλλήψεις το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, για τα φονικά επεισόδια στον Ρέντη, από τα οποία έχασε τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κατσαφάδος ανέφερε ότι είναι χρέος της πολιτείας να βρεθούν οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί.

«Ο Γιώργος Λυγγερίδης έδωσε μία μεγάλη, άνιση μάχη. Κατ’ εντολή του πρωθυπουργού είναι χρέος τιμής να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης. Αποτελεί χρέος τιμής για εμάς, είναι πολλά τα στελέχη που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση, έχουμε στοιχεία, είμαστε αισιόδοξοι και σε ένα εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο κύριος Κατσαφάδος ανέφερε: «Ζητήσαμε να εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη σοβαρά το ενδεχόμενο όλες αυτές οι ομάδες να μπορούν να λειτουργούν κάτω από το πλαίσιο των εγκληματικών οργανώσεων».

Συλλήψεις για τα επεισόδια στον Ρέντη είχε προαναγγείλλει και ο Γιάννης Οικονόμου. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ στις 12 Δεκεμβρίου, ο κ. Οικονόμου δήλωνε βέβαιος για τη σύλληψη κι άλλων προσώπων, πέραν του 18χρονου που πέταξε την φωτοβολίδα στον αστυνομικό.

Πηγή: News247