Νεκρός ο ομογενής που ύψωσε την Ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο (vid)

Νεκρός είναι σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας ο οποίος είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία επειδή κατέβασαν την ελληνική σημαία που ανάρτησε.

Νεκρός ο ομογενής που ύψωσε την Ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Himara.gr, το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί, όταν ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης από τους Βουλιαράτες πυροβόλησε στον αέρα ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην περιοχή. Από τα πυρά του δεν τραυματίστηκαν αστυνομικοί, αλλά τοπικά ΜΜΕ ανήρτησαν φωτογραφίες με σημάδια στα περιπολικά από τις σφαίρες του καλάσνικοφ.

Στην συνέχεια ο Κατσίφας, διέφυγε στην ορεινή περιοχή για να αποφύγει την σύλληψη. Οι αστυνομικές δυνάμεις του Αργυροκάστρου ζήτησαν την συνδρομή των αλβανικών ειδικών δυνάμεων "Rinea" και στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο που έσπευσε στην περιοχή από τα Τίρανα.

Σύμφωνα με το syri.net ο ομογενής «εξτρεμιστής» όπως τον χαρακτηρίζει, ο οποίος ονομάζεται Κωνσταντίνος Κατσίφας (Kostandinos Kaçifa) και είναι 35 ετών φέρεται να είναι νεκρός.

Μάλιστα τα τοπικά μέσα δημοσιεύουν αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε. «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη..... Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

Πηγή: Το Ποντίκι