Ηράκλειο: Συνελήφθη 24χρονος για ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ

Εντοπίστηκε και συνελήφθη 24χρονος που εισέβαλε σε μίνι μάρκετ, απείλησε την υπάλληλο με όπλο και έκλεψε χρηματικό ποσό και τσιγάρα.

Ηράκλειο: Συνελήφθη 24χρονος για ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ

Στη σύλληψη ενός 24χρονου, που κατηγορείται για ληστεία, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Όπως προέκυψε, ο 24χρονος λίγο πριν το ξημέρωμα των Χριστουγέννων μπήκε σε μίνι μάρκετ και με την απειλή χρήσης βίας κατά του υπαλλήλου, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και πακέτα τσιγάρα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Ατσαλένιου, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, ενώ απείλησε την υπάλληλο του μίνι μάρκετ με όπλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 24χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές για σωρεία κλοπών και ανάλογων μικροληστειών.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αξιοποιώντας μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, έφτασαν γρήγορα στην ταυτότητα και στα ίχνη του δράστη.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις αρμόδιες πηγές, φέρεται να υποστήριξε πως το όπλο ήταν ψεύτικο και πως, στη συνέχεια, το πέταξε. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί.

Ο νεαρός σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

πηγή: News247 / ΕΡΤ