Επεισόδια στο Ρέντη: «Δύο άγνωστοι οργάνωσαν την επίθεση - Δεν ήταν στους συλληφθέντες»

Νέα στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για τα επεισόδια στο Ρέντη στο περιθώριο του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο League Cup του βόλεϊ.

Επεισόδια στο Ρέντη: «Δύο άγνωστοι οργάνωσαν την επίθεση - Δεν ήταν στους συλληφθέντες»

Νέα στοιχεία, τα οποία είναι ικανά να δώσουν νέα τροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό των χούλιγκανς, αλλά και των οργανωτών των επεισοδίων στο κλειστό του Ρέντη, ενώ διεξαγόταν η αναμέτρηση βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, η αστυνομία εξετάζει την παρουσία δύο ατόμων που βρίσκονταν εκτός γηπέδου και που φέρονται να έδιναν κατευθύνσεις και οδηγίες στην ομάδα των χούλιγκαν, η οποία επιτέθηκε στις δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι δύο άγνωστοι φέρονται να οργάνωσαν την επίθεση και αμέσως μετά την εκδήλωσή της, να αποχώρησαν από το γήπεδο. Ως εκ τούτου, δεν ήταν ανάμεσα στους 424 που προσήχθησαν από την αστυνομία για εξέταση.

Όπως αναφέρουν στις καταθέσεις τους αστυνομικοί, δέχθηκαν τρεις ναυτικές φωτοβολίδες, από τρία διαφορετικά άτομα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν βίντεο από κινητά τηλέφωνα, καθώς και άλλα στοιχεία, τα οποία είναι πιθανόν να φωτίσουν όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, που κατέληξαν στον σοβαρότατο τρατματισμό του 31χρονου αστυνομικού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Πηγή: skai.gr