ΑΕΚ: «Την Τρίτη 12/12 ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena.

ΑΕΚ: «Την Τρίτη 12/12 ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού»

Τις πύλες του για τον κόσμο ανοίγει το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena σύμφωνα με ενημέρωση της ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ, τα εγκαίνια αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 12/12.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από την προσεχή Τρίτη (12/12) ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στην OPAP Arena, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου θα είναι Τρίτη με Κυριακή από 10.00 ως 18.00.

Η διάθεση των εισιτηρίων εισόδου στο Μουσείο θα γίνεται ως εξής:

- Ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, στην διεύθυνση www.ticketmaster.gr.

- Τηλεφωνικά, στο (+30) 211 19 81 535, 10:00-21:00 Δευτέρα - Κυριακή

- Με φυσική παρουσία: Reception Museum (OPAP Arena). Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 17:30 μ.μ. από Τρίτη έως και Κυριακή (Δευτέρα κλειστά).

Τιμές: Κανονικό εισιτήριο 10 ευρώ

Μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ

Οικογενειακό εισιτήριο 22 ευρώ ( 2 ενήλικες + 2 παιδιά άνω των 6 ετών )

Για ειδικές πληροφορίες (π.χ επισκέψεις σχολείων) μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Μουσείου στο 2118886060, καθημερινά (εκτός Δευτέρας), από 10.00 ως 18.00. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση info@codexmusuem.com.

Σημειώνεται πως προτεραιότητα ως προς την επιλογή ώρας επίσκεψης έχουν όσοι προμηθεύονται τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά.

Στις μέρες που διεξάγονται στο γήπεδο αγώνες της ΑΕΚ, το Μουσείο θα είναι ανοιχτό μέχρι τέσσερις (4) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μειωμένο εισιτήριο δικαιούνται:

Οι εκπαιδευόμενοι (6-17ετών) κατά τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων και ιδρυμάτων της Α΄ βάθμιας, Β΄ βάθμιας και Γ΄ βάθμιας εκπαίδευσης των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

• Οι συμμετέχοντες στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) και τα εξαρτώμενα από αυτούς άτομα, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και βεβαίωσης δικαιούχου ελεύθερης εισόδου λόγω συμμετοχής στο πρόγραμμα Κ.Ε.Α., για την αναγραφόμενη περίοδο συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα, καθώς και έγκυρου εγγράφου, το οποίο πιστοποιεί τα εξαρτώμενα από αυτούς άτομα.

• Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας της ημεδαπής, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και έγκυρης βεβαίωσης ανεργίας ή πρόσφατης ανανέωσης αυτής.

• Τα άτομα με αναπηρία και ένας συνοδός αυτών (ο τελευταίος εφόσον οι εν λόγω ανάπηροι έχουν αναπηρία άνω του 67%), ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και Πιστοποιητικού Αναπηρίας Ε.Φ.Κ.Α. (απόφασης Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας – ΚΕ.Π.Α.) για τους κατοίκους της ημεδαπής ή ανάλογου πιστοποιητικού από αντίστοιχο αρμόδιο φορέα της αλλοδαπής.

• Οι γονείς πολύτεκνων οικογενειών της ημεδαπής μέχρι συμπλήρωσης του 25ου έτους ηλικίας των τέκνων ή ανεξαρτήτως ηλικίας αν έχουν αναπηρία, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.), σε ισχύ, καθώς και Πιστοποιητικού Αναπηρίας Ε.Φ.Κ.Α. (απόφασης Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας -ΚΕ.Π.Α.).

• Οι γονείς τρίτεκνων οικογενειών της ημεδαπής μέχρι συμπλήρωσης του 25ου έτους ηλικίας των τέκνων ή ανεξαρτήτως ηλικίας αν έχουν αναπηρία, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο, σε ισχύ, καθώς και Πιστοποιητικού Αναπηρίας Ε.Φ.Κ.Α. (απόφασης Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας – ΚΕ.Π.Α.).

• Οι υπηρετούντες τη στρατιωτική τους θητεία, με επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας Οπλίτη, σε ισχύ.

Ελεύθερη είσοδο δικαιούνται:

• τα παιδιά ηλικίας έως 6 ετών της ημεδαπής.

• οι πρόσφυγες, με την επίδειξη Δελτίου Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας ή Ταξιδιωτικού Εγγράφου Σύμβασης της 28ης Ιουλίου 1951 (διαβατήριο αναγνωρισμένου πρόσφυγα) ή Ταξιδιωτικού Εγγράφου Αλλοδαπού (διαβατήριο αναγνωρισμένου δικαιούχου επικουρικής προστασίας) ή Άδειας Διαμονής.

• οι ειδικοί επιστήμονες στους οποίους χορηγείται άδεια με σκοπό τη φωτογράφιση, τη μελέτη, τη σχεδίαση ή τη δημοσίευση εκθεμάτων, με την επίδειξη της σχετικής άδειας.

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 2118886060
email: info@codexmuseum.com»