Εξάρχεια: Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος» των επιθέσεων (vid)

Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος» των Εξαρχείων για επίθεση σε τρεις γυναίκες αλλά και σε μία 13χρονη.

Εξάρχεια: Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος» των επιθέσεων (vid)

Ταυτοποιήθηκε από τις αρχές, ο «δράκος» των Εξαρχείων για επίθεση σε τρεις γυναίκες αλλά και σε μία 13χρονη.

Νέο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ είδε το «φως» της δημοσιότητας από την τέταρτη επίθεση του «δράκου« των Εξαρχείων, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπόπτου, μετά τις καταγγελίες δυο νεαρών γυναικών και μιας 13χρονης ότι μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο ημερών, δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από άγνωστο.

Όπως φαίνεται, ο ύποπτος βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται ενώ λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα. Στη συνέχεια, ο άνδρας της επιτίθεται. Έπειτα, φαίνεται ένας άλλος άνδρας να τον κυνηγάει ώστε να βγει από την πολυκατοικία.

Το υλικό αποτελεί ένα από τα βίντεο ντοκουμέντο που αναλύει η Αστυνομία για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη των επιθέσεων στα Εξάρχεια, που εξασφάλισε η ΕΡΤ. Σε αυτό αποτυπώνεται η στιγμή που ο φερόμενος δράστης επιτίθεται σε μία 29χρονη κοπέλα, την πετάει στο έδαφος και της κλείνει το στόμα για να προβεί σε γενετήσιες πράξεις. Τα σχέδιά του ανατρέπουν περίοικοι.

«Δεν είχε χτυπήσει το κορίτσι, ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει και απλά ήταν πολύ ταραγμένη και προσπαθήσαμε να την συνεφέρουμε» αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, στην οδό Βαλτετσίου και μάλιστα σε βάρος μιας 13χρονης. Την άρπαξε από τη μέση και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Το παιδί φώναξε και αντιστάθηκε σθεναρά και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή.

Μία ημέρα μετά, νωρίς το πρωί, σημειώθηκαν δύο επιθέσεις που φαίνεται, σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων να είναι ο ίδιος δράστης. Πρώτο θύμα, μία 29χρονη.

«Ακούσαμε κάτι φωνές και ουρλιαχτά. Βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε κάποιον που ήταν πάνω σε μία κοπελίτσα μικρή. Αυθόρμητα μου βγήκε μία φωνή, έβαλα τις φωνές και αυτός φοβήθηκε» περιγράφει ένας μάρτυρας.

Απτόητος συνέχισε μέχρι την οδό Ζωοδόχου Πηγής όπου επιτέθηκε σε μία 27χρονη. Το θύμα αντιστάθηκε, απελευθερώθηκε και ο δράστης τράπηκε πάλι σε φυγή.

Όλα τα θύματα κατήγγειλαν τα γεγονότα στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων που διενεργεί την έρευνα, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα ύπαρξης τέταρτου ή και περισσότερων θυμάτων, που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες.

Πηγή: ertnews.gr