Τραγωδία στα Τέμπη: Οδηγείται στον ανακριτή ένα πρώην στέλεχος του ΟΣΕ

Ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών, πρόκειται να βρεθεί ένας πρώην αναπληρωτής διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΣΕ.

Τραγωδία στα Τέμπη: Οδηγείται στον ανακριτή ένα πρώην στέλεχος του ΟΣΕ

Ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών, πρόκειται να βρεθεί σήμερα το πρωί ένας πρώην αναπληρωτής διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΣΕ μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε.

Κατηγορείται για το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών δια παραλείψεως και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή δια παραλείψεως.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, με την απολογία του συγκεκριμένου κλείνει ένα κύκλος καταθέσεων πρώην ανώτερων στελεχών του ΟΣΕ και πλέον η ανακριτική έρευνα αναμένεται να στραφεί σε στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής από τα 15 άτομα που κλήθηκαν να απολογηθούν για το ρόλο τους στο πολύνεκρο δυστύχημα, έχουν προφυλακιστεί και παραμένουν προφυλακισμένοι σχεδόν οχτώ μήνες μετά το τραγικό συμβάν, ο σταθμάρχης της βραδινής βάρδιας και ο πρώην Προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Λάρισας.

Πηγή: news247.gr