Όχι από Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: «Δεν έχω δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση»

Αρνητική απάντηση στον  Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η Έφη Αχτσιόγλου κατά τη συνάντησή τους, στην πρόταση να αναλάβει κάποιο ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι από Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: «Δεν έχω δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση»

«Συναντηθήκαμε, ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις, του ευχήθηκα καλή δύναμη, δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση», σχολίασε η Έφη Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή.

«Έχουμε πολλή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει από εδώ και πέρα πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας» ανέφερε νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης σε δηλώσεις του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μετά τη συνάντησή του με τον Σωκράτη Φάμελλο ο οποίος παραμένει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων διότι το έχει ανάγκη και η κοινωνία και η οικονομία και το μέλλον γενικά όλης της χώρας. Ο Σωκράτης, ο Διονύσης και όλη η ομάδα κάνουν τιτάνιο άθλο να μπορέσουν να προωθήσουμε τις θέσεις μας. Έχουμε πια μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει να πετύχουμε όλοι συλλογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά

Πηγή: cnn.gr