Τσακαλώτος: Στήριξη σε Αχτσιόγλου, αιχμές κατά Κασσελάκη

Το «ψηφίστε με γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα (...) δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», σημειώνει ο Ευ. Τσακαλώτος.

Τσακαλώτος: Στήριξη σε Αχτσιόγλου, αιχμές κατά Κασσελάκη

Την έμμεση στήριξή του στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου δημοσιοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κάνοντας λόγο για «ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος». Δίχως να κατονομάσει τους δύο υποψήφιους, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «φωτογράφησε» την προτίμησή του ενόψει του β' γύρου των εκλογών, αφήνοντας αιχμές -για μία ακόμη φορά- εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

«Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε σχέδιο αλλά μια πρόταση: "ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα... εμπιστευτείτε με"», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Πιο αναλυτικά η τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου: «Την Κυριακή, κανονικά, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχέδια. Κανονικά.

Αλλά αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι τελικά μόνο ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος.

Σχέδιο που θα μπορούσε να συζητηθεί σε συνέδριο, όπου οι σύνεδροι θα μπορούσαν να προτείνουν αφαιρέσεις προσθέσεις ή τροποποιήσεις.

Και εκεί θα έβγαιναν οι αναγκαίες συνθέσεις.

Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε σχέδιο αλλά μια πρόταση: "ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα... εμπιστευτείτε με".

Δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη».