Λαμία: Οπαδικό επεισόδιο, άγρια συμπλοκή 40 ατόμων

Οπαδικά κίνητρα βρίσκονται πίσω από την άγρια συμπλοκή περίπου 40 ατόμων την Παρασκευή (15/9) στη Λαμία.

Λαμία: Οπαδικό επεισόδιο, άγρια συμπλοκή 40 ατόμων

Για ραντεβού δύο παρεών προκειμένου να λύσουν οπαδικές διαφορές κάνουν λόγο οι μαρτυρίες σχετικά με τη συμπλοκή νεαρών ατόμων στο κέντρο της Λαμίας. Μαρτυρίες για χρήση πτυσσόμενου γκλομπ και λοστών.

Συμπλοκή νεαρών ατόμων στο υπαίθριο δημοτικό πάρκινγκ στο κέντρο της Λαμίας, κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09).

Πάνω στο επεισόδιο ένα νεαρό άτομο δέχτηκε χτύπημα από πτυσσόμενο γκλοπ στο πρόσωπο, πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, στη θέα των οποίων όλοι σχεδόν οι εμπλεκόμενοι έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Περίοικοι έκαναν λόγο για δύο συγκεντρωμένες παρέες μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι έμοιαζαν μαθητές και πιθανότατα ανήλικοι, οι οποίοι είχαν δώσει ραντεβού για ξύλο μέρα μεσημέρι για να λύσουν τις οπαδικές διαφορές τους! Σύμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής ήταν περίπου 40 άτομα νεαρής ηλικίας από 15 ως 20 ετών.

"Τον έναν τον είχαν βάλει στο έδαφος και τον χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους. Με το που έφτασε η αστυνομία τράπηκαν σε φυγή οι περισσότεροι. 2-3 μόνο έμειναν για να δώσουν εξηγήσεις” είπε στο lamianow.gr κάτοικος της περιοχής.

"Είχαμε ξανά επεισόδιο με νεαρούς, δύο ημέρες νωρίτερα. Με λιγότερα άτομα. Τότε δάρθηκαν με τα χέρια. Τώρα κρατούσαν λοστάρια και αντικείμενα" είπε καταστηματάρχης της περιοχής.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, διενήργησαν αναζητήσεις για το άτομο που φέρεται να χρησιμοποίησε γκλοπ, ενώ οι συνάδελφοι τους της Ασφάλειας εξέτασαν κάποια νεαρά άτομα που παρέμειναν στο σημείο για να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Πηγή: lamiareport.gr / News247.gr