Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στη Γαλλία, Τούρκων βαρόνων ναρκωτικών, το μακελειό στη Λούτσα (vid)

Πληροφορίες θέλουν το μακελειό στη Λούτσα με τους έξι νεκρούς ν' αποτελεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη διαμάχη δύο τουρκικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών στη Γαλλία.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στη Γαλλία, Τούρκων βαρόνων ναρκωτικών, το μακελειό στη Λούτσα (vid)

Σ' εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό των αρχών για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων που σκότωσαν έξι άτομα το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στη Λούτσα.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πιστοποιήσουν αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Τα κινητά των θυμάτων έχουν γίνει «φύλλο και φτερό» στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας με στόχο να προκύψουν επιπλέον στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου και την αιματηρή ενέδρα με τους 6 νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» η αστυνομία εντόπισε το σπίτι που διέμεναν τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης και είναι κοντά στο σημείο της εκτέλεσης.

Όπως μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, οι έξι νεκροί της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Λούτσα φέρονται να είναι μέλη της συμμορίας του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν.

Ο Μπαρίς Μπογιούν ζει ως φυγάς στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια και οι Αρχές εκτιμούν πως τα θύματα της δολοφονίας ανήκουν στον πυρήνα των στενών συνεργατών του.

Επιπλέον, η αστυνομία έχει καθαρή εικόνα ότι η χθεσινή εκτέλεση εντάσσεται στην διαμάχη δύο τουρκικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών με βάση τους να είναι κυρίως η Κωνσταντινούπολη. Επίσης είχαν επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως είναι η Γαλλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μακελειό στη Λούτσα δείχνει να συνδέεται με μία δολοφονία που είχε γίνει προ ολίγου μηνών στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και είχε σκοτωθεί ηγετικό στέλεχος της αντίπαλης συμμορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από τα άτομα που σκοτώθηκαν χθες ήταν δράστες της δολοφονίας στην Γκρενόμπλ.

Τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν χθες στην Λούτσα είναι μέλη μίας συμμορίας που έχει αρχηγό της έναν Τούρκο που έχει κρατηθεί σε φυλακές στην Ιταλία και μένει τώρα εκεί.

Τέλος, σημαντικό είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους αναρτήσεις στο facebook των μελών της αντίπαλης συμμορίας, όπου απεικονίζονται οι 6 νεκροί με κόκκινο «X» τα πρόσωπά τους.