Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ένας 38χρονος αστυνομικός πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο και σκότωσε τη 42χρονη πρώην σύζυγό του, ενώ αμέσως μετά έστρεψε το περίστροφο πάνω του και αυτοκτόνησε, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Καλαμαριά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, από πυροβολισμούς μέσα σε διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το voria.gr, στις 8:15 ένας 38χρονος και μία 42χρονη εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε διαμέρισμα επί της Κομνηνών.

Είχε προηγηθεί κλήση στην ΕΛΑΣ για πυροβολισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος.

Ολα δείχνουν γυναικοκτονία

Eξετάζεται ήδη από τις Αρχές το ενδεχόμενο γυναικοκτονίας και εν συνεχείας αυτοχειρίας του δράστη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται πράγματι περί γυναικοκτονίας από το εν διαστάσει σύζυγο ο οποίος μάλιστα είναι αστυνομικός.

Ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο σπίτι της συζύγου του όπου έλαβε χώρα το αιματηρό περιστατικό αφού η 42χρονη είχε πάει πιο πριν τα δύο αγόρια του ζεύγους στο σχολείο. Για τον φόνο και εν συνεχεία την αυτοχειρία πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε καραμπίνα.

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε η μητέρα του δράστη και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επί τόπου βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της ζωής που διερευνά το συμβάν.

Πηγή: voria.gr / News247