Θρίλερ στην Κέρκυρα: Αστυνομικός η Βρετανίδα τουρίστρια που βρέθηκε νεκρή στον Κάβο

Σε 22χρονη Βρετανίδα αστυνομικό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην περιοχή του Κάβου και ήταν μόλις η πρώτη ημέρα διακοπών της στο νησί μαζί με μία ομοεθνή της φίλη και συνάδελφο. Έφερε κάκωση συμβατή με πτώση.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Αστυνομικός η Βρετανίδα τουρίστρια που βρέθηκε νεκρή στον Κάβο

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας στην Κέρκυρα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 22χρονης Βρετανίδας τουρίστριας που βρέθηκε νεκρή πρωινές ώρες, σε παράδρομο, στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη ήταν Αστυνομικός που υπηρετούσε στο Λονδίνο και ήταν μόλις η πρώτη ημέρα διακοπών της στο νησί μαζί με μία ομοεθνή της φίλη και συνάδελφο.

Το βράδυ είχαν βγει μαζί έξω για να διασκεδάσουν και κάποια στιγμή αποχώρησε πρώτη η φίλη της και γύρισε μόνη της στο ξενοδοχείο της. Η 22χρονη θα ακολουθούσε όμως δυστυχώς βρέθηκε νεκρή.

Στο κεφάλι της είχε μία κάκωση συμβατή όμως με πτώση, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή και περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η Αστυνομία έχει λάβει και βιντεοληπτικά υλικά από επιχειρήσεις της περιοχής για να τα αναλύσει και να δει αν υπάρχει κάτι ύποπτο ή αν η άτυχη κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και τυχόν έχασε την ισορροπία της, έπεσε και χτύπησε με μοιραίο αποτέλεσμα.

πηγή: News247