Νέα Φιλαδέλφεια: «Θολό» το τοπίο για την ταυτοποίηση του δολοφόνου

Περαιτέρω στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, προσπαθούν να αντλήσουν οι Αρχές. Βίντεο από το "τυφλό" σημείο της επίθεσης. Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Θολό» το τοπίο για την ταυτοποίηση του δολοφόνου

Αμείωτες συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τραγικό απολογισμό τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Την ώρα που οι χούλιγκαν έχουν πάρει τον δρόμο των φυλακών και οι Αρχές προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία για τον δολοφόνο του 29χρονου από κάθε διαθέσιμο μέσο, η διαδικασία λήψης γενετικού υλικού από τους συλληφθέντες βρίσκεται προς ολοκλήρωση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, όλα δείχνουν πως το γενετικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές δύσκολα θα διασταυρωθεί με κάποιου από τους συλληφθέντες.

Στα διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΑΣ βρίσκεται και νέο βίντεο - ντοκουμέντο που φέρεται να δίνει απαντήσεις για το σημείο της δολοφονίας του.