Μητσοτάκης από Τήνο: «Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»

Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον χωράς εξέπεμψε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Τήνο, όπου βρίσκεται για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου.

Μητσοτάκης από Τήνο: «Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Τήνο, όπου βρίσκεται για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου.

«Σήμερα η σκέψη όλων των Ελλήνων είναι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς, που δίνουν τη ζωή τους στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Νωρίτερα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο κ. Μητσοτάκης, αφού επιθεώρησε το άγημα επιβιβάστηκε σε πυραυλάκατο (ΤΠΚ) του Πολεμικού Ναυτικού για την επιμνημόσυνο δέηση στο σημείο που βυθίστηκε το «Έλλη», όπου έριξε στεφάνι στη θάλασσα για να τιμήσει τους άνδρες του καταδρομικού που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε την δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β, καθώς και τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.

Πηγή: cnn.gr