Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που ο Μιχάλης Κατσούρης δέχεται επίθεση με ρόπαλο (vids)

Κάμερα από το σημείο της επιδρομής των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει καταγράψει την επίθεση με ρόπαλο που δέχτηκε ο 29χρονος, Μιχάλης Κατσουρής, μετά τη μοιραία μαχαιριά.

Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που ο Μιχάλης Κατσούρης δέχεται επίθεση με ρόπαλο (vids)

Συγκλονίζει η εικόνα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της αιματηρής επίθεσης χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρης.

Στην ΕΛ.ΑΣ. αρνούνται πως υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο που αποτυπώνει τον δράστη και την στιγμή του μαχαιρώματος, όπως αναφέρουν δικηγόροι κάποιων εκ των κατηγορουμένων, υπάρχουν ωστόσο αρκετά πλάνα, που έχουν απομονωθεί, από επιθέσεις που δέχτηκε το θύμα από 2-3 άτομα με διάφορα αντικείμενα, ρόπαλα κλπ.

Μια τέτοια φωτογραφία αποκαλύπτει το MEGA. Οπως διακρίνεται, ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος φορά μπλε μπλούζα, δέχεται χτύπημα από ρόπαλο.

Το ντουκουμέντο αυτό είναι μία αρχή προκειμένου να μπορέσουν οι αστυνομικοί να φτάσουν στο άτομο που μαχαίρωσε το θύμα.

Οι εργαστηριακές αναλύσεις DNA έως τώρα δεν έχουν βοηθήσει, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν λοιπόν να «καθαρίσουν» τις εικόνες του βιντεοληπτικού υλικού για να μπορέσουν να απομονώσουν υπόπτους και παράλληλα ερευνούν τα κινητά τηλέφωνα και τις επικοινωνίες όλων των συλληφθέντων τις επίμαχες στιγμές, τα στίγματά τους κλπ, ώστε να εξάγουν συμπεράσματα όχι μόνο για τους κατηγορούμενους που έχουν στα χέρια τους αλλά και για δράστες που διαφεύγουν, Κροάτες και Έλληνες.