Κροατικά ΜΜΕ: «Ο αρχηγός των BBB μεταξύ των συλληφθέντων»

Το προφίλ μερικών εκ των συλληφθέντων παρουσιάζουν κροατικά ΜΜΕ αποκαλύπτοντας πως έχει συλληφθεί ο αρχηγός των Bad Blue Boys.

Κροατικά ΜΜΕ: «Ο αρχηγός των BBB μεταξύ των συλληφθέντων»

Συνεχείς είναι οι αναφορές στα κροατικά ΜΜΕ για την αιματηρή επίθεση οργανωμένων οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα ορισμένα κροατικά Μέσα προχωρούν στην αποκάλυψη πληροφοριών για τους δράστες με την αναφορά ότι μεταξύ αυτών είναι και ο αρχηγός των Bad Blue Boys.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Jutarni List», ο ένας εκ των συλληφθέντων ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός ο οποίος εργαζόταν μεγάλη εταιρεία στο Ζάγκρεμπ και ανήκει στην λεγόμενη «τρίτη κατηγορία» των επικίνδυνων οπαδών, ενώ είναι αρχηγός των Bad Blue Boys.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο συγκεκριμένος οπαδός είχε και πρόσφατα μπλεξίματα, αφού είχε συλληφθεί πριν από αγώνα της Χάιντουκ με τη Λοκομοτίβ, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν μέσω κάμερας μαζί με τον εκ των ηγετών της κερκίδας της Ραπίντ Βιέννης.

Προς επιβεβαίωση της είδησης η ιστοσελίδα μεταφέρει λόγια ενός συναδέλφου του 25χρονου οπαδού.

Το ρεπορτάζ καταλήγει με την πληροφορία ότι οι οπαδοί της Ντινάμο σκοπεύουν να υποστηρίξουν ότι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να... πιούν καφέ και δέχθηκαν πρόκληση από παρόντες οπαδούς της ΑΕΚ.