Κέρκυρα: 44χρονος κατηγορείται για τον βιασμό των πέντε ανηλίκων παιδιών της συντρόφου του

Για τον βιασμό των πέντε ανήλικων παιδιών της συντρόφου του κατηγορείται ένας 44χρονος στην Κέρκυρα. Δόθηκε εντολή να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στα παιδιά της καταγγέλλουσας.

Κέρκυρα: 44χρονος κατηγορείται για τον βιασμό των πέντε ανηλίκων παιδιών της συντρόφου του

Με τις κατηγορίες του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους κατ’ εξακολούθηση, είναι αντιμέτωπος ένας 44χρονος Ρομά στην Λευκίμμη Κέρκυρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Νότιας Κέρκυρας, μετά από σχετική καταγγελία της 40χρονης συντρόφου του με την οποία διέμεναν μαζί, δίπλα στον καταυλισμό των Ρομά, στην περιοχή της Λευκίμμης.

Η μάνα των παιδιών κατήγγειλε στην Αστυνομία πως τους τελευταίους μήνες αλλά σε απροσδιόριστο χρόνο, ο σύντροφός της προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις με τα πέντε παιδιά της, τρία αγόρια και δύο κορίτσια, ηλικίας τα δύο αγόρια 14 ετών και ένα ακόμη 9 ετών, ένα κορίτσι επίσης 9 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών.

Η καταγγελία διερευνάται με πολύ προσοχή από τις τοπικές Αρχές ενώ δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση στα παιδιά της καταγγέλλουσας.

πηγή: News247