ΣΤΑΣΥ: «Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των χούλιγκανς»

Από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ αναφορικά με την παρουσία των χούλιγκανς σε σταθμούς του δικτύου, προκύπτει πως υπήρξε άμεση ενημέρωση στον συντονιστή του σχεδίου "Αριάδνη" της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΤΑΣΥ: «Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των χούλιγκανς»

Ανακοίνωση για την παρουσία των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε σταθμούς του ηλεκτρικού, προκειμένου να μεταβούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πραγματοποιήσουν την επίθεση, η οποία οδήγησε στον θάνατο του 29χρονου, εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, η ομάδα των χούλιγκανς "έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη" κι εκείνος με τη σειρά του "διαβίβασε άμεσα την πληροφορία στον συντονιστή του σχεδίου 'Αριάδνη' της ΕΛ.ΑΣ".

Με την παραπάνω τοποθέτηση επιβεβαιώνεται την πλήρης απραξία και αποτυχία της ΕΛΑΣ να αποτρέψει τα μοιραία αυτά γεγονότα.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό «Ειρήνη» και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό «Περισσός».

Το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ.

πηγή: News247