Το βαρύ ζεϊμπέκικο «ζαλίζει» την στήριξη ΝΔ σε Πατούλη (vid)

Έντονές αντιδράσεις προκάλεσε το ζεϊμπέκικο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, την ώρα που η χώρα είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο «ζαλίζει» την στήριξη ΝΔ σε Πατούλη (vid)

Βίντεο που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας απεικονίζει τον Γιώργο Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο στην εκδήλωση για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, στο Ζάππειο.

Το βράδυ της Πέμπτης, και ενώ ολόκληρη η χώρα έδινε «μάχη» στα πύρινα μέτωπα, αλλά ταυτόχρονα θρηνούσε πέντε νεκρούς μεταξύ των οποίων και τους δυο άτυχους πιλότους που έχασαν τη ζωή τους στην Κάρυστο, ο περιφερειάρχης Αττικής χόρευε Κατερίνα Στανίση. Με πλήθος κόσμου να τον... χειροκροτεί.

Το περιστατικό αυτό έρχεται ως συνέχεια της αποπομπής του Νότη Μηταράκη από την κυβέρνηση, μετά την αποκάλυψη ότι την ώρα που καιγόταν η χώρα, εκείνος βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο.

Έντονη ενόχληση από το Μαξίμου

Να σημειωθεί πώς εντονότατη ενόχληση εκφράζεται από στελέχη της ΝΔ για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε μια χρονική στιγμή όπου μαίνονταν στην χώρα οι πυρκαγιές.

Σε ερώτηση μάλιστα εάν το κυβερνών κόμμα θα συνεχίσει να στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Πατούλη για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές τα στελέχη της Πειραιώς αναφέρουν ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Πηγή: dnews.gr