Αλέξης Γεωργούλης: Εξαφανισμένος από το «Γάμος αλά ελληνικά 3» (pic)

Ο Αλέξης Γεωργούλης απών από την αφίσα του «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Αλέξης Γεωργούλης: Εξαφανισμένος από το «Γάμος αλά ελληνικά 3» (pic)

Απών από την αφίσα αλλά και το τρέιλερ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος θα είχε σημαντικό ρόλο στη νέα ταινία της Νία Βαρντάλος, οι καταγγελίες όμως για κακοποίηση που έγιναν εις βάρος του ευρωβουλευτή από Ελληνίδα πολιτεύτρια φαίνεται να τον «έκοψαν» από τη διεθνή παραγωγή.

H παραγωγή της ταινίας γίνεται από τη Ρίτα Γουίλσον, την ελληνικής καταγωγής σύζυγο του Τομ Χανκς. Ο Αλέξης Γεωργούλης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι ο ρόλος του ήταν πολύ σημαντικός για την εξέλιξη του δεύτερου σίκουελ της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού και σεναριογράφου.

«Κάνω έναν τύπο ο οποίος είναι αγρότης σε ένα νησί, που δεν λέει ποιο ακριβώς νησί, στα πλαίσια της ταινίας της Νίας Βαρντάλος My Big Fat Greek Wedding 3… Έχει πολύ ενδιαφέρον, δεν θα πω τι ακριβώς γίνεται… Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κέρκυρα και την Αθήνα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής πριν εξαφανιστεί από τα promos της ταινίας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Nia Vardalos, John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Maria Vacratsis, Andrea Martin, Elias Kacavas, Gia Carides, Joey Fatone, Lainie Kazan και Melina Kotselou.

Πηγή: dailymedia.com.gr