Εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο έχασε τη ζωή του όταν τον ρούφηξε κινητήρας αεροσκάφους

Ενας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο στο Τέξας έχασε τη ζωή του όταν ο κινητήρας αεροσκάφους τον ρούφηξε.

Εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο έχασε τη ζωή του όταν τον ρούφηξε κινητήρας αεροσκάφους

Όπως ανέφεραν οι αξιωματούχοι του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB) των ΗΠΑ, το αεροπλάνο είχε μόλις φτάσει από το Λος Άντζελες και τροχοδρομούσε προς μια πύλη, όταν ο εργαζόμενος έχασε τη ζωή του, αναφέρει το BBC.

Το αεροπλάνο, ένα Airbus A319, έφτασε στο Σαν Αντόνιο την Παρασκευή το βράδυ 23/6 από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία που απασχολούσε το μέλος του πληρώματος εδάφους ξεκαθάρισε ότι το δυστύχημα δεν σχετίζεται με τις επιχειρησιακές διαδικασίες. Ωστόσο, δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

«Λυπούμαστε βαθύτατα για την απώλεια του υπαλλήλου μας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του θανόντος. Τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα δείχνουν ότι ο θάνατος του εργαζομένου δεν σχετίζεται με τις επιχειρησιακές διαδικασίες, τις διαδικασίες και τις πολιτικές ασφαλείας της εταιρείας. Από σεβασμό προς τον θανόντα, δεν θα μοιραστούμε καμία άλλη πληροφορία. Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν το περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Unifi Aviation, η οποία παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης για τη Delta και άλλες αεροπορικές εταιρείες.


Πηγή: Kathimerini.gr